Ingrediente
Paste
pasta de mici
suc de rosii
zahar
cascaval
ulei
verdeata
Pentru inceput punem intr-o oala apa si putina sare la fiert iar cand apa a dat in clocot adaugam pastele si lasam intre 12-15 minute ,apoi cand sunt gata le dam printr-un jet de apa rece si le lasam 2-3 minute la scurs..
Intr-o tigaie punem la fiert o jumatate de cana cu apa calda,o lingura de ulei si pasta de mici ,dam la foc mic si cu o furculita incepem sa zdrobim carnea de mici ..
lasam sa fiarba carnea si sa scada apa (totul se face la focul mic) apoi cand apa a scazut adaugam sosul de rosii si o lingurita de zahar si amestecam bine si m-ai lasam 5 minute la foc..
Dupa ce am stins focul adugam carnea peste paste si amestecam bine..apoi adaugam cascaval ras peste si patrunjel!Sa aveti pofta!
P.S: sunt preferatele mele si nu dureaza m-ai mult de 20 de minute pregatirea lor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu