luni, 14 ianuarie 2013

Tortul de craciun!!

 
 
Ingrediente:
-o cutie de compot de ananas
-frisca(am folosit Hulala frisca lichida,cutie medie)
-Blatul
-Finetti
-gem cu capsuni intregi
-budinca de vanilie
-Fulgi de nuca de cocos
-esenta de coji de portocale
-ciocolata pt glazura
Pentru inceput am feliat blatul in trei felii apoi m-am apucat de facut budinca dintr-un plic de praf de budinca ,2 linguri de zahar si 500 ml lapte ,apoi am facut esenta de coji de portcocale din 500 de ml apa cu coaja de la o portocala si 4 linguri de zahar, si le-am pus la foc sa dea intr-un clocot .Am asteptat sa se raceasca apoi am amestecat si zeama de la compotul de ananas!Apoi am trecut la treaba si am imbibat fiecare felie in parte cu siropul obtinut si am inceput sa ornez prima felie cu finetti si cu borcanul de gem cu capsuni intregi pe al doilea strat am pus budinca de vanilie cuburi mici de ananas si fulgii de cocos,iar partea de sus a fost ornata cu glazura de ciocolata ,frisca si bucati mari de ananas!A fost un deliciu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu