luni, 14 ianuarie 2013

"Pastele mele carbonara"



 
Ingrediente:
-Paste(eu am folosit fusilli Barilla)
-250 gr afumatura(eu am folosit Kaiser)
-150 gr parmezan sau cascaval ras
-sos alb(eu am folosit Gran Cucina,cutie medie)
-condimente
-ulei de masline
-ciuperci
Pentru inceput punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare si le lasam circa 12 minute sa fiarba...
Apoi sa trecem la calit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline ciupercile si kaiserul..


Apoi dupa ce s-au fiert pastele le strecurati de apa si le bagati sub un jet de apa rece si le strecurati din nou,adaugati cativa stropi de ulei de masline peste paste si amestecati....dupa ce a-ti urmat acest procedeu turnati peste paste, kaiser-ul si cipercile calite si adaugati sosul..
 
 
Amestecati foarte bine sosul in paste!!!apoi adaugati parmezanul..
 
Dupa ce ati adaugat  parmezanul nu m-ai ramane de cat sa presarati putina sare sa amestecati bine si sa acoperiti pastele 5minute inainte de servire!
 
Tips:In cazul in care nu aveti sosul gata preparat puteti sa faceti sosul din 2 oua bine batute amestecate cu 150gr de smantana sau iaurt si condimente dupa gustul dvs!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu